KC Berglaren, tweede helft van het schooljaar

Veel aandacht van een vaste cursusleider, persoonlijke begeleiding en kleine groepen.

 

Blind en met tien vingers typen kan iedereen leren. Zeker met onze typevaardigheidscursus ‘vingervlug van a tot z’. Wij zetten het kind centraal, zodat ze de vaardigheid goed in de vingers krijgt.

Wil jij met tien vingers blind leren typen. Op 30 januari starten we weer met een cursus op KC Berglaren. De typelessen worden georganiseerd op dinsdag, aansluitend aan school. Net als vorig jaar, worden de lessen verzorgd door Jackeline Beekmans. Het gaat om 12 lessen, elke week van 14.45 tot 15.45 uur. De exacte planning volgt als we minimaal 5 inschrijvingen hebben. Inschrijven kan tot 23 januari 2018. Je bent pas definitief ingeschreven als het cursusgeld voldaan is.