Cursusgeld

In groepjes van maximaal 12 kindjes krijg je, aansluitend aan schooltijd, klassikaal les.  Een vaste cursusleider geeft je aanwijzingen, opdrachten en huiswerk. Ze let goed op je houding en handenstand. De cursus  ‘tien vingers blind typen ‘ van Schooltype Easytype  kost € 135,00. Dit is inclusief de begeleiding van een ervaren cursusleidster, het lesmateriaal, toets en certificaat.

Tijdens de cursus maak je gebruik van een eigen laptop.  Een geblindeerd toetsenbord huren kan voor € 7,50 per cursus. Je mag het toetsenbord gedurende de cursus mee naar huis nemen en levert het de laatste les weer in.

Omdat het huren van de ruimte op scholen uiteenloopt, kan een afwijkend cursusbedrag overeen gekomen worden met ouders en school. Ook vanwege een speciale actie, kan het cursusgeld afwijken.

Betaling

Na dat je je hebt ingeschreven voor de cursus ontvangen je ouders een definitieve inschrijving en een verzoek om te betalen voordat de cursus begint. Je inschrijving is vrijblijvend, totdat de factuur betaald is.

Start cursus

Een cursus start wanneer er in je woonplaats, of bij je op school 10 cursisten, of meer hebben ingeschreven. Bij voldoende cursisten, kan er op verschillende momenten gestart worden. Wij houden rekening met vakanties en stemmen de planning af met je ouders en school. Wanneer we starten met een kleine groep (<6), houden we ons het recht voor de les een uur te laten duren.