Speciaal (basis)onderwijs

Speciaal voor kinderen uit het speciaal basis- en speciaal onderwijs (cluster 4), groep 7 en 8, heeft Schooltype Easytype een typecursus ontwikkeld. In samenwerking met school en onze orthopedagoge lukt het de kinderen met tien vingers blind te laten typen.

Deze cursus wordt bij voorkeur onder schooltijd gegeven. De typeles is ingeroosterd en wordt in de vertrouwde omgeving van de kinderen gehouden. In groepjes van maximaal 7 kindjes krijg je klassikaal les. Een vaste, vertrouwde cursusleider geeft je aanwijzingen, opdrachten en huiswerk. Bovendien let ze goed op je houding en handenstand.

Na elke les krijg je huiswerk mee. Het is de bedoeling dat je elke dag een stukje typt. Je huiswerk lever je de volgende les in. Het wordt nagekeken en je krijgt een rapport mee naar huis, zodat ook je ouders weten hoe goed je het doet. Op de laatste lesdag wordt de toets op school afgenomen.

De cursus kost € 150,00 per leerling. Meer informatie? Om in te schrijven, klik hier.

Heb je dyslexie? Geen probleem. We bieden je zonder extra kosten een speciale methode, waardoor je gewoon met de rest mee kunt doen.